1.
Dubenyje sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Sudedame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir su miltais triname pirštais tol, kol gausime trupinius.
2.
Atskirame inde išplakame kiaušinį, įmaišome varškę, įpilame pieno. Suberiame smulkiai pjaustytus krapus, įspaudžiame česnakų skilteles ir išmaišome.
3.
Gautą skystą masę supilame į sausą ir šaukštu išmaišome. Tešlą išverčiame ant miltais pabarstyto stalo ir greitai suminkome tešlą. Delnais iškočiojame maždaug 20 cm skersmens, 1 cm storio apskritimą. 8 cm skersmens stikline ar sausainių formele išspaudžiame bandeles. Sudedame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir patepame pienu.
4.
Kepame iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 min., kol bandelės pakils ir gražiai pagels.