Pikantiškos krabų lazdelių ir sūrio užkandėlės duonos krepšeliuose
AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 2)
Video LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą:
Be galo skanios, labai paprastai pagaminamos ir nebrangios užkandėlės. Karštos jos tiesiog dieviškos, o atvėsusios irgi labai gardžios. Nors paprastai pas mus nelieka jų
Be galo skanios, labai paprastai pagaminamos ir nebrangios užkandėlės. Karštos jos tiesiog dieviškos, o atvėsusios irgi labai gardžios. Nors paprastai pas mus nelieka jų atvėsusių, nes suvalgomos akimirksniu. Beje, kai norisi šventiškiau, vietoje duonos galima naudoti sluoksniuotą tešlą, bus dar tobuliau!
(...daugiau)(...mažiau)
Lina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės
šviesios forminės duonos
6 vienetai
krabų lazdelių
(naudojau Viči)
80 gramų
sūrio
1 šaukštas
majonezo
2 skiltelės
česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Nupjaustome duonos riekelių pluteles, o pačias riekeles kočėlu truputį pakočiojame (kaip parodyta prie recepto esančiame video).
2.
Keksiukų formeles patepame trupučiu sviesto arba aliejaus ir išklojame duonos riekelėmis - bus mūsų "krepšeliai" užkandėlėms.
3.
Dubenyje sumaišome tarkuotą sūri, tarkuotas arba smulkiai supjaustytas krabų lazdeles, dosnų šaukštą majonezo ir smulkiai sukapotą arba išspaustą česnaką. Viską gerai išmaišome.
4.
Įdarą dedame į duonos "krepšelius. Šauname į 200 laipsnių orkaitę 15-20 minučių (kol sūris gražiai išsilydys, o duonos kraštai truputį rustels). Skanaujame!