Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
200 gramų | kvietinių miltų | |
120 gramų | sviesto (šalto) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
2 šaukšteliai | cukraus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
Įdarui: | ||
540 gramų | varškės | |
2 vienetai | kiaušinių | |
150 mililitrų | grietinėlės (30 % riebumo) | |
150 gramų | šaltai rūkytos šoninės | |
7 vienetai | vyšninių pomidorų (didesnių arba 9 mažesnių) | |
15 vienetų | žaliųjų alyvuogių (arba juodųjų, apytikriai) | |
4 vienetai | saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje, didesnių arba 5 mažesnių) | |
1 skiltelė | česnako (didesnės arba 2 mažesnių) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
pagal skonį | prieskoninių žolelių |