Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite
Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių. Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos. Virkite apie 20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste
Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę, apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu. Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)