Dešrą ir sūrį supjaustom nedideliais kūbeliais, sudedam į indą, pabarstom kmynais ir išmaišom. Ištirpinam margariną, pašildom pieną ir supilam i dubenį. Įdedam sutrupintas mieles, cukrų, druską ir raudonėlį. Išmaišom. Įmušam porą kiaušinių, dedam grietinę ir vėl maišom. Suberiam 375 g. miltų ir išminkome tešlą. Paliekame šiltai 45 min., kad iškiltų. Stalą pasibarstyti likusiais miltais, tešlą iškočioti ir išspausti skritulius. Ant skritulio viršaus dėti įdarą, tada dėti kita skritulį ir užspausti. Aptepti bandeles išplaktu, su picos prieskoniais, kiaušiniu. Dėti kepti į įkaitintą 220 laipsnių orkaitę maždaug 25 min. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)