Autorius apie receptą:
Jei norite išsikepti puikią, gardžią ir sultingą mėsą, dalinamės naudingais ingredientais, kurie padės iškepti būtent tokią mėsą.
Jei norite išsikepti puikią, gardžią ir sultingą mėsą, dalinamės naudingais ingredientais, kurie padės iškepti būtent tokią mėsą.
Tadas Žvirblis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
kiaulienos sprandinės
1 šlakelis
vynuogių kauliukų aliejaus
pagal poreikį
maltos ožragės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Mėsą aptepti vynuogių kauliukų aliejumi. Būtent šio aliejaus naudojimas prisideda prie minkštos mėsos iškepimo, tuomet nereikia naudoti jokių kitų priedų ar imtis papildomų būdų, kad mėsa būtų minkšta.
2.
Paruoštą mėsą pabarstyti malta ožrage. Ožragės milteliai kepsniui suteiks labai puikų skonį, tobulai papildys. O kepsnys iškeps ne tik minkštas, bet ir sultingas.