Želatiną ištirpinkite puode ant mažos ugnies.
Į želatiną įmaišykite pasukas, tada vanilinį ir paprastą cukrų.
Grietinėlę suplakite iki standumo ir įmaišykite į šiek tiek sustingusią pasukų masę.
Pasukų masę maždaug 2cm storiu supilkite į kepimo formą. Padėkite į šaldytuvą 4 valandom. Paskui išverskite ant lėkštės ir supjaustykite porcijomis.
Ananasą pirmiausia supjaustykite dalimis, tada nuplaukite, žievę išpjaukite, kietą vidurį supjaustykite mažais gabaliukais ir sudekite į puodą su vandeniu.
Suberkite cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir 10 min pavirkite.
Ananasų padažą dėkite į lėkštę ir per vidurį uždėkite pasukų drebučius.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)