Pasukų drebučiai

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Pasukų drebučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 v. š. želatinos
500 ml pasukų
1 v. š. vanilinio cukraus
100 g cukraus
120 ml grietinėlės.
Padazas:
1 ananasas
250 ml vandens
 1 cinamono lazdelė
3 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną ištirpinkite puode ant mažos ugnies.
Į želatiną įmaišykite pasukas, tada vanilinį ir paprastą cukrų.
Grietinėlę suplakite iki standumo ir įmaišykite į šiek tiek sustingusią pasukų masę.
Pasukų masę maždaug 2cm storiu supilkite į kepimo formą. Padėkite į šaldytuvą 4 valandom. Paskui išverskite ant lėkštės ir supjaustykite porcijomis.
Ananasą pirmiausia supjaustykite dalimis, tada nuplaukite, žievę išpjaukite, kietą vidurį supjaustykite mažais gabaliukais ir sudekite į puodą su vandeniu.
Suberkite cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir 10 min pavirkite.
Ananasų padažą dėkite į lėkštę ir per vidurį uždėkite pasukų drebučius.
AUTORIUS: Evelina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital