Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai
vištų blauzdelių
1 vienetas
svogūnų
1 vienetas
morkų
pagal skonį
prieskonių vištienai
pagal skonį
druskos
šiek tiek
pipirų
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuo blauzdelių nuimti odeles, blauzdeles nukaulinti, o nuimtą mėsą sumalti.
2.
Morką ir svogūną susmulkinti ir pakepinti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus.
3.
Maltą blauzdelių mėsą sumaišyti su pakepintomis daržovėmis, pagardinti paukštienos prieskoniais, druska ir pipirais. Šiuo įdaru prikimšti odeles. Kad kepant įdaras neivirstų, galite sukabinti dantų krapštukais ar, dedant į skardą, užlenkti odeles į apačią.
4.
Įdarytas blauzdeles sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių (arba kol gražiai apskrus).