Orkaitėje kepta sprandinė

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje kepta sprandinė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/3 kilogramo kiaulienos sprandinės
1 galva česnako
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
10 vienetų džiovintų slyvų
10 vienetų džiovintų abrikosų
10 skiltelių česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę įtryniaus smulkintu česnaku, pipirais, druska ir aliejumu ir per naktį palikau šaltai.
2.
Peiliu padariau gilius įpjovimus, į juos sudėjau česnakus, slyvas ir abrikosus.
3.
Sprandinę įdėjau į kepimo maišelį ir kepiau 200 C laipsnių temperatūroje 1 valandą 50 minučių.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital