Autorius apie receptą:
Mergaitėms pusryčiams iškepiau obuolinių blynų. Pavadino tai karališkais pusryčiais ir valgė vienus, užgerdamos pienu.
Mergaitėms pusryčiams iškepiau obuolinių blynų. Pavadino tai karališkais pusryčiais ir valgė vienus, užgerdamos pienu.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai
obuolių
2 vienetai
kiaušinių
7 šaukštai
miltų
0.5 stiklinės
pieno
2 šaukštai
cukraus
1 žiupsnelis
druskos
šiek tiek
aliejaus
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Beriame miltus, druską. Išmaišome.
2.
Pilame pieną ir masę, išplakame plakimo šluotele. Blynų tešla bus tiršta. Tokią mes labiausiai mėgstame.
3.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir sutarkuojame per burokinę tarką. Įmaišome į blynų tešlą.
4.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol blynai gražiai apskrus ir iškeps.