Nuplautus obuolius supjausčiau skiltelėmis, išėmiau sėklalizdžius.
Nuplautas vynuoges nuskabiau nuo kotelių.
Obuolius, kardamonus ir vynuoges sudėjau į švarų, iškaitintą stiklainį.
Sirupas:
Į puodą supyliau vandenį, subėriau cukrų.
Išmaišiau ir kaitinau, kol užvirs.
Verdantį sirupą supyliau ant paruoštų vaisių į stiklainį.
Stiklainį uždariau spiritu išvalytu metaliniu dangteliu.
Šiltai apklojau ir palikau parai, kad po truputį aušdamas, skystis suminkštintų vaisius.
SKANAUS!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)