Į pieną sudėkite cukrų, sviestą, įberkite druskos, nutarkuotos citrinos žievelės ir užvirinkite. Į jį pamažu berkite kruopas ir leiskite pastovėti. į išbrinkusias kruopas sudėkite kiaušinių trynius, trintus migdolus, po to išplaktus baltymus.
Viską lengvai išmaišykite. Pusę masės sukrėskite į riebalais išteptą karščiui atsparią stiklinę formą, ant viršaus uždėkite stambiai tarkuotus, su razinomis bei cukrumi sumaišytus obuolius ir sukrėskite likusią masę.
Paviršių apdėliokite sviesto gabalėliais ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Į stalą paduokite su aviečių arba braškių sirupu, vaisiais iš kompoto ir kt.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)