Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 2)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
obuolių
4 šaukštai
riešutų
4 šaukštai
razinų
2 šaukštai
medaus
1 vienetas
kiaušinių
0.5 šaukštelio
vanilinio cukraus
1 šaukštas
cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Siauru peiliu iš obuolių pašalinami sėklalizdžiai ir palaikomi karštoje orkaitėje, kad suminkštėtų, bet nesukristų. Pakepinti riešutai, išbrinkintos razinos sumaišomos su medumi ir šiuo įdaru užpildomos obuolių tuštumos.
2.
Baltymas išplakamas iki standžių putų, baigiant plakti sudedama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant kepimo popieriaus, ant kiekvieno užkrečiama suplaktų baltymų ir kepama.