1.
Išklokite kepimo popieriumi 23 cm skersmens apvalią kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
2.
Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinus, vanilę. Įberkite miltų mišinį į dubenį su varškės mišiniu ir pamaišykite tik tiek, kad ingredientai susijungtų. Įpilkite sviestą ir išmaišykite. Įberkite avietės ir išmaišykite. Pasistenkite tai padaryti greitai, bet stipriai nespaudžiant, kad nesutraiškyti uogų.
3.
Įdėkite tešlą į kepimo formą ir išlyginkite viršų. Nutellą įdėkite į maišelį, prakirpkite kampą ir papuoškite pyrago viršų. Galima sukurti plunksnos raštą - padarykite su nutella lygiagrečias juostas, o veliau su dantų krapštuku prabraukite statmenai per nutellą. Nuo krašto iki kito krašto ir atgal.
4.
Pašaukite pyragą į orkaitę ir kepkite 50 - 60 minučių arba kol medinis pagaliukas, įkištas į pyrago vidurį ir ištrauktas, liks sausas. Išimkite iš orkaitės ir palikite 30 minučių atvėsti kepimo formoje. Tada išimkite ir atvėsinkite ant grotelių. Skanaus.