Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
300 gramų | miltų | |
280 gramų | cukraus | |
200 mililitrų | vandens (verdančio) | |
200 mililitrų | pasukų | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 mililitrų | saulėgrąžų aliejaus | |
85 gramai | kakavos (tamsios, nesaldintos) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | sodos | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
400 gramų | vyšnių (šaldytų/šviežių) | |
55 gramai | cukraus | |
1 šaukštelis | citrinų sulčių | |
Šokoladiniam kremui: | ||
200 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
100 gramų | juodojo šokolado | |
Kremui: | ||
400 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
250 gramų | maskarponės sūrio | |
100 gramų | cukraus pudros | |
1 žiupsnelis | vanilinio cukraus |