1.
Varškę ir bananą giliame inde pertrinu šakute, įmušu kiaušinius ir sudedu cukrų. Mikseriu ar ta pačia šakute sumaišau produktus. Nedideliame inde sumaišau grietinę ir sodą, visa tai supilu į varškę. Vėl gerai sumaišau ir pradedu dėti miltus. Šaukštą po šaukšto, vis tikrinant ar tešla jau pakankamai standi. Ji turi būti ne visai kieta, limpanti prie rankų. Tiesiog tiesa yra tokia – kuo mažiau miltų, tuo minkštesni varškėčiai.
2.
Stalą (ar silikoninį kilimėlį, kuris yra baisiai patogus tokioms tešloms) pabarstau trupučiu miltų, drėgnomis rankomis suformuoju storą dešrą ir supjaustau 1-1,5cm riekelėmis. Į įkaitintą keptuvę pilu truputį saulėgrąžų aliejaus ir jame iš abiejų pusių iki gražaus rudumo apkepu varškėčius.
3.
Tiekiu su grietine, uogiene ar grietinės-sviesto padažu. Patarimas – į tešlą galima dėti verdančiu vandeniu nuplikytų razinų.