1.
Biksvitui kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi, atsargiai įmaišyti miltus. Supilti tešlą į torto formą nuimamais kraštais.
2.
Kepti 180°C temperatūroje 15 minučių. Iškepusį ataušinti ir perpjauti į 2 lakštus.
3.
Kremo sluoksniui želatiną užpilti vandeniu ir palikti apie 30 minučių, kad išbrinktų. Trynius su puse cukraus išplakti iki purumo, persijoti į juos miltus, įmaišyti pieną. Masę su dubeniu dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir virti vandens vonelėje, kol sutirštės (iki tokios konsistencijos, kokia buvo biskvito tešla). Nuolat pamaišyti, kad nesusidarytų gumuliukai. Sutirštėjusius trynius visiškai ataušinti.
4.
Išplakti kambario temperatūros minkštą sviestą ir toliau plakant, supilti ataušusius trynius. Plakti viską iki vientisos masės.
5.
Baltymus su likusiu cukrumi išplakti iki standžių putų. Tada ištirpinti želatiną ir leisti vos-vos (!) atvėsti. Toliau plakant baltymus supilti į juos želatiną ir plakti iki visiško standumo. Išplaktus baltymus sumaišyti su trynių kremu - išmaišyti greitai, bet labai atsargiai (geriausia šaukštu, o jei plakti elektriniu plaktuvu, tai mažiausiu greičiu ir labai trumpai, nes baltymų masė gali sukristi). Visą masę supilti ant biskvitinio pagrindo, įdėto į torto formą nuimamais kraštais, ir uždengti antru lakštu. Tortą stingdyti šaldytuve.
6.
Glajui šokoladą sulaužyti gabaliukais, sudėti į puode supiltą grietinėlę ir ištirpinti viską iki vientisos masės ant mažos ugnies nuolat pamaišant. Glajų atvėsinti ir aplieti/aptepti juo sustingusį tortą. Kai glajus sustings, tortą galima papuošti.