Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
2 pakeliai | jautienos nugarinės (naudojome „Feel the Beef“ sausai brandintą jautienos nugarinę) | |
80 gramų | sviesto | |
6 skiltelės | česnako | |
2.5 šaukšto | alyvuogių aliejaus | |
2 vienetai | rozmarinų šakelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Papildomai: | ||
500 gramų | bulvių (nedidelių) | |
pagal skonį | česnakinės druskos | |
pagal skonį | rozmarinų šakelių | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus (apšlakstyti) | |
100 gramų | sviesto | |
Blyneliams: | ||
3 skiltelės | česnako | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | marinuotų agurkų | |
pagal skonį | rozmarinų šakelių (šviežių) |