1.
Sausainius sutrupinti labai smulkiai, sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais. Masę mėti į tortinę (24 cm), atsegamais kraštais (geriausia iškloti maistine plėvele arba kepimo popieriumi), paspausti ir padėti į šaldytuvą.
2.
Kremas: želatiną užpilti virintu atvėsintu vandeniu ir palikti išbrinkti. Baltymus atšaldyti ir standžiai išplakti (berti žiupsnelį druskos) su cukraus pudra. Želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje, atvėsinti ir supilti į baltymų masę. Kremą krėsti ant sausainių pagrindo ir dėti į šaldytuvą kol sustings.
3.
Šokoladą sutrupint, pilti grietinėlę ir ištirpinti (galima mikrobangėje arba virš karšto vandens vonelės). Atvėsinti! Tik atvėsusį supilti ant torto, puošti vafliais ir riešutais ir palikti, kol šokoladas sustings. Skanaus!