1.
Pagrindui į dubenį suberti kokosų miltus, dėti riešutų sviestą ir pilti agavų sirupą. Viską išmaišyti.
2.
Į atsegamos torto formos (naudojau 18 - 20 cm skersmens)apačią įkloti kepimo popierių, sudėti paruoštą masę ir gerai prispausti šaukštu arba delnais prie dugno. Tuomet dėti į šaldytuvą.
3.
Kremo sluoksniui į dubenėlį suberti želatiną, pilti šaltą vandenį ir palikti 20 minučių iki kol išbrinks. Tuomet garų vonelėje pašildyti išbrinkusią želatiną, kol ištirps, taps skysta ir bus vientisos masės. Tuomet atvėsinti.
4.
Į nedidelį puodą suberti šaldytas uogas ir nuolat maišant kaitinti iki kol užvirs ir suminkštės uogos. Dar karštas uogas pertrinti per sietelį. Tokiu būdų turėtų būti apie 250 mililitrų sulčių. Į jas suberti cukrų, išmaišyti ir atvėsinti.
5.
Į dubenį įpilti šaltą grietinėlę ir išplakti iki beveik standžios masės ir atidėti į šalį.
6.
Į kitą dubenį sudėti jogurtą, kokosų kremą, vanilę, citrinos sultis ir šiek tiek paplakti elektriniu plaktuvu iki kol ingredientai susijungs. Tuomet supilti atvėsusias uogų sultis ir viską gerai išplakti. Nuolat plakant plona srovele supilti ištirpintą ir atvėsusią želatiną.
7.
Į dubenį su gauta mase per kelis kartus sudėti išplaktą grietinėlę, kiekvieną kartą lengvai ir švelniai permaišant. Masė turi būti skystoka.
8.
Ant sutvirtėjusio torto pagrindo supilti paruoštą masę ir statyti tortą į šaldytuvą stingti mažiausiai 6 valandoms, o geriausiai per naktį. Patiekiant galima papuošti uogomis, mėtų lapeliais.