1.
Torto pagrindui sviestą ištirpinti, sausainius susmulkinti iki trupinių, išmaišyti su sviestu. Torto formos (naudojau 20 cm skersmens apvalią formą) dugną iškloti kepimo popieriumi, paskirstyti sausainių masę, išlyginti šaukštu ir paspausti. Padėti į šaldytuvą.
2.
Kremo sluoksniui želatiną užpilti šaltu vandeniu, palikti, kad išbrinktų. Pieną pakaitinti ant viryklės iki virimo, išjungti. Sudėti smulkintą šokoladą, maišyti, kol jis visiškai ištirps, supilti išbrinkusią želatiną, gerai išmaišyti, kad ištirptų. Palikti truputį atvėsti.
3.
Į varškę įmaišyti vanilinį cukrų, supilti atvėsusį pieną su šokoladu, cukrų, viską išplakti ir supilti ant susingusio torto pagrindo. Padėti į šaldytuvą.
4.
Kol kremas stingsta, pasiruošti viršutiniam sluoksniui konservuotus vaisius - juos nuvarvinti ir supjaustyti. Želė paruošti pagal instrukcijas ant pakelio tik su kiek mažiau (apie 400 ml) vandens, jog būtų tvirtesnė. Žele palikti atvėsti.
5.
Sustingus varškės kremo sluoksniui, sudėti ant jo konservuotus vaisius ir atsargiai užpilti želė sluoksnį. Dėti tortą į šaldytuvą, kol sustings.