Autorius apie receptą:
Naminis pyragas, kurį galima kepti su įvairiomis uogomis, vaisiais ar tiesiog razinomis. Pyragas, kuris tikrai taps Jūsų favoritu.
Naminis pyragas, kurį galima kepti su įvairiomis uogomis, vaisiais ar tiesiog razinomis. Pyragas, kuris tikrai taps Jūsų favoritu.
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų
kvietinių miltų
4 vienetai
kiaušinių
250 gramų
cukraus
200 gramų
sviesto
200 gramų
džiovintų vaisių
180 gramų
varškės
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus su kepimo milteliais persijoti.
2.
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti.
3.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, kol masė padvigubės. Supilti atvėsusį sviestą. Sudėti varškę ir toliau maišyti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, išmaišyti.
4.
Džiovintus vaisius nuplikyti verdančiu vandeniu ir įmaišyti į tešlą. Tešlą sudėti į kepimo formą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje 30 min.