Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | menkių filė (arba kitos baltos žuvies ar lašišos) | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio | |
1 šaukštelis | maltų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Apvoliojimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių | |
75 gramai | kvietinių miltų | |
1 vienetas | citrinų | |
60 gramų | džiūvėsėlių | |
45 gramai | parmezano sūrio (tarkuoto) | |
1 šaukštas | vandens | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
300 gramų | graikiško jogurto | |
2 vienetai | marinuotų agurkų | |
4 skiltelės | česnako (arba pagal skonį) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | druskos | |
1 šaukštelis | baltojo vyno acto (nebūtina) | |
1/4 šaukštelio | malti baltieji pipirai |