Autorius apie receptą:
Kremiški ir lengvai pagaminami šokoladiniai ledai be pieno produktų ir be kiaušinių. Jie skanūs savaime, arba galite pagardinti norimais priedais - tinka riešutai, kokoso
Kremiški ir lengvai pagaminami šokoladiniai ledai be pieno produktų ir be kiaušinių. Jie skanūs savaime, arba galite pagardinti norimais priedais - tinka riešutai, kokoso drožėlės, šokolado lašai ar kitokie mėgstami paskaninimai.
(...daugiau)(...mažiau)Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 mililitrų
kokosų pieno
3 šaukštai
medaus
(naudojau skystą)
3 šaukštai
kakavos
(tamsios)
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kokoso pieną su medumi (jei naudojate kietą - ištirpinti ir atvėsinti) ir kakava išplakti iki vientisos masės. Įmaišyti norimus priedus.
2.
Supilti į plokščią indą ir šaldyti šaldiklyje apie valandą, kas pusvalandį permaišyti šakute arba rankiniu plakikliu, kol masė pilnai sustings. Tai gali užtrukti apie 4 - 5 valandas.