Autorius apie receptą:
Puikus užkandis jaukiems vakarams. Greita ir labai skanu.
Puikus užkandis jaukiems vakarams. Greita ir labai skanu.
Inga Juršienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
bulvių
pagal skonį
druskos
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Galima pjaustykle, skustuku, peiliu ar kitu jums patogiu būdu.
2.
Bulves nuplauti, pamirkyti šaltame vandenyje, tuomet išgriebti ir nusausinti.
3.
Į puodą įpilti aliejaus, kad apsemtų bulves, įkaitinti, sudėti bulvių griežinėlius ir kepti. Kai tik pradės ruduoti, išgriebti kiaurasamčiu ir sudėti ant rankšluostinio popieriaus.
4.
Paruoštus "čipsus" pabarstyti druska (galima naudoti bulvių prieskonius ar kitus mėgstamus).