Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų | |
150 mililitrų | vandens (šilto) | |
25 mililitrai | aliejaus | |
15 gramų | šlapių mielių (arba 7 g sausų) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Padažui: | ||
150 mililitrų | pomidorų padažo (be priedų) | |
0.5 šaukštelio | džiovintų bazilikų | |
0.5 šaukštelio | džiovinto raudonėlio | |
0.5 šaukštelio | česnako miltelių | |
pagal skonį | druskos | |
Viršui: | ||
pagal poreikį | mocarela sūrio (sausos, tarkuotos) | |
pagal poreikį | dešros (mėgstamos arba mėgstamo kumpio) | |
pagal poreikį | grybų | |
pagal poreikį | rausvųjų svogūnų | |
1 pundelis | petražolių | |
Užtepimui: | ||
1 šlakelis | aliejaus | |
Papildomai: | ||
1 saujelė | kvietinių miltų |