Autorius apie receptą:
Nugarinė džiovinta prie radiatoriaus, ne vytinta, o džiovinta. Nuotraukoje matosi, kad viršus kietas, o vidurys minkštas, tai neišgarinta mėsos drėgmė.
Nugarinė džiovinta prie radiatoriaus, ne vytinta, o džiovinta. Nuotraukoje matosi, kad viršus kietas, o vidurys minkštas, tai neišgarinta mėsos drėgmė.
Algirdas Mazeika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai
kiaulienos nugarinės
1 galva
česnako
90 gramų
druskos
50 gramų
spirito
20 gramų
cukraus
1 šaukštas
čiobrelių
5 gramai
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos nugarinę įtrinti spiritu, druska, cukrumi, smulkintu česnaku, čiobreliais ir laikyti 4 paras.
2.
Tada nuplauti, pabarstyti pipirais, suvynioti į marlę ir dvi savaites džiovinti prie radiatoriaus.