Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų moliūgų,
2 kiaušiniai,
0.3 stiklinės tirpintų taukų (kiaulių),
1 svogūnas,
0.7 stiklinės kvietinių miltų,
Truputį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas ir, išskobus sėklas, smulkiai sutarkuojamas. Tarkiai truputį nusunkiami. Į juos įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir sudedamas smulkiai supjaustytas, riebaluose pakepintas svogūnas. Masė pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai sklindžiai.
Sveiki, o su kokia tarka geriau tarkuot moliuga: burokine ar smulkesne,kaip cipelinams tarkuotume bulves?
ATSAKYTI
Laima
2012-09-09 15:28
aš svogūną tiesiog įtarkuoju kartu su moliūgu, visą kitą kaip recepte ir pukiai gaunas :) Skanaus.
ATSAKYTI
estela
2010-11-30 15:44
Lyg ir neblogas receptas, bet kiauliu taukai - jak. Geriau sviesta, alyvuogiu aliejus ar tiesiog aliejus.
Kiaulienos taukai duoda tikrai nemalonu prieskoni. Cia mano asmenine nuomone.
ATSAKYTI