Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | makaronų (skaniau smulkesnių, naudojau mažus ragelius) |
250 gramų | moliūgų tyrės (žr. patarimus) |
200 mililitrų | pieno |
150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) |
150 gramų | čederio sūrio (tarkuoto) |
100 gramų | kreminio sūrio (arba tepamo sūrelio, galima nedėti) |
2 šaukštai | sviesto |
2 skiltelės | česnako |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių) |
9 lapeliai | šalavijo (nebūtina, bet suteikia gero skonio) |
1/4 šaukštelio | maltų kajeno pipirų (arba aitriosios paprikos miltelių) |
1/4 šaukštelio | malto muskato |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |