1.
Įkaitinkite orkaitę iki 195° C. Kaitinimas viršus - apačia.
2.
Nulupkite obuolius ir įpjaustykite gabalėlius į vidutinio dydžio dubenį. Sumaišykite su cinamonu ir atidėkite į šalį. Persijokite miltus į didelį dubenį. Gerai sumaišykite su krakmolu. Sodą nugesinkite citrinos sultimis į miltų mišinį ir sumaišykite. Vidutiniame dubenyje gerai išplakite kiaušinius su cukrumi naudodami vidutinį - stiprų greitį, iki masė padvigubės, pabals ir nebeliks didelių oro burbulų. Įmaišykite nutarkuotą pusės citrinos žievelę. Silikonine mentele palaipsniui įmaišykite kiaušinių masę į miltų masę, kad nesusidarytų miltų gumulėlių. Atsargiai įmaišykite į tešlą obuolius. Pilkite masę į gerai sviestu išteptą kepimo formą ir dėkite į orkaitę.
3.
Kepkite apie 45 minutes arba iki į tešlą įkištas pagaliukas ištraukiamas vos su keliais trupinėliais.
4.
Leiskite pyragui atvėsti, tuomet apibarstykite cukraus pudra.