1.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti ir patroškinti vandenyje arba aliejuje apie 2 minutes. Į faršą suberti prieskonius, supilti kefyrą, dėti atvėsusį svogūną ir gerai išmaišyti.
2.
Vandenį užvirinti kartu su aliejumi ir druska. Kai vanduos užvirs, supilti 80 gramų miltų ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių ir palikti atvėsti.
3.
Vėliau įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti, supilti degtinę, suberti likusius miltus ir minkyti tešlą apie 15 minučių. Susukti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve valandai.
4.
Tešlą dar kartą perminkyti, padalinti į 10 gabalėlių po 84 gramus ir plonai iškočioti. Dėti paruošto įdaro ir sandariai užspausti kraštelius rankomis ir šakute.
5.
Virti gerai įkaitintame aliejuje gilioje keptuvėje, kol gražiai apskrus.