Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
420 gramų | kvietinių miltų | |
160 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
140 gramų | grietinės (kambario temperatūros, naudojau 18%) | |
100 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių (kambario temperatūros) | |
2.5 šaukštelio | kepimo miltelių (apytikriai) | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal poreikį | cukraus pudros (nebūtina, pabarstymui) | |
Įdarui: | ||
400 gramų | varškės | |
80 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių baltymų | |
2 šaukštai | kukurūzų krakmolo (arba miltų) | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
2 šaukšteliai | pieno |