1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų.
2.
Į puodą pripilti vandens, užkaisti, padėti dubenį su kiaušiniais ir cukrumi taip, kad šiltų nuo garų ir plakti iki kol masė taps puri. Tuomet iškelti iš vandens garų ir dar minutę paplakti.
3.
Sviestą išlydyti. Į dubenį su išplaktais kiaušiniais įsijoti miltus, atsargiai permaišyti mentele, tuomet supilti sviestą ir pieną.
4.
20 cm skersmens kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir supilti tešlą, kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsinti.
5.
Į dubenį pilti grietinėlę, cukraus pudrą ir plakti iki purumo. Tuomet įmaišyti maskarponę.
6.
Užvirti vandenį. Į puodelį suberti želatiną, užpilti karšto vandens ir permaišyti iki kol ištirps. Kai ištirps, įmaišyti į paruoštą kremą.
7.
Atvėsusį biskvitą perpjauti į dvi dalis.
8.
Į puodelį įpilti karšto vandens, suberti cukrų. Perpjauti apelsiną pusiau ir iš vienos pusės įspausti sulčių. Išmaišyti. Šiuo sirupu aptepti biskvitą, tuomet sutepti kremu, uždėti antrą biskvito dalį, sulieti sirupu, o viršų ir šonus gausiai apdengti likusiu kremu.
9.
Paruoštą tortą padėti į šaldytuvą porai valandų ar visai nakčiai.
10.
Prieš patiekiant papuošti uogomis ir mėtų lapeliais.
•
Puošti galima pagal savo fantaziją ar ką turite namuose. Tortas bus gražus papuošus tik kremu, naudojamu pertepime, pabarsčius šokolado drožlėmis, padėliojus vaisių, pavyzdžiui, kivių griežinėliais, mandarinų skiltelėmis, plonais citrinų griežinėliais, konditeriniais pabarstukais.