Autorius apie receptą:
Tikras mano vaiksytės maistas! Pamenu, kaip su mama juos "raitydavome", būdavo tam tikra pramoga. Nors mano dukroms šis patiekalas įspūdžio nepadarė, mes su vyru pavalgėm tikrai
Tikras mano vaiksytės maistas! Pamenu, kaip su mama juos "raitydavome", būdavo tam tikra pramoga. Nors mano dukroms šis patiekalas įspūdžio nepadarė, mes su vyru pavalgėm tikrai sočiai ir skaniai.
(...daugiau)(...mažiau)Viktorija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės
miltų
100 gramų
varškės
pagal poreikį
vandens
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, suberti miltus ir druską, pilti vandens. Iš ingredientų išminkyti kietoką tešlą.
2.
Iškočioti 1-1.5 centimetro storumo paplotėlį, supjaustyti juostelėmis, jas padalinti į mažesnius gabėlėlius. Tešlos gabalėlius braukti per tarkos kitą pusę.
3.
Sudėti "ežiukus" į verdantį sūdytą vandenį, virti, kol iškils į paviršių ir dar papildomai apie 5 minutes.
4.
Patiektu su grietinės, kepintos šoninės ir svogūnų padažu.