Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų,
125 g miltelinio cukraus,
250 g sviesto,
1 kiaušinio trynys,
0,5 šaukštelio migdolų ekstrakto,
100 g susmulkintų migdolų,
90 g juodo šokolado drožlių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai pagels. Deja, aš sutarkavai per daug šokolado, tad man jie gavosi ne rusvi.. :)
O miltelinis cukrus tas pats kas cukraus pudra?
ATSAKYTI
Natasha
2010-10-22 20:28
oi,gavosi puikus sausainiukai ;) aciu uz recepta ;)
ATSAKYTI
ugne
2010-01-20 16:34
na nelabai gavosi, cukrus neistirpo, o ir as neatskyriau ju po 2,5cm, tai isejo vientisa mase, o svarbiausia, gal kazko mazai, ar per daug idejau nes ta mase, gavosi puri/trapi ir net nepaimama i rankas. gaila, taip norejau migdoliniu sausainiu :sad:
ATSAKYTI
ugne
2010-01-20 15:52
na kepa, ziuresim :) as nesu gera kulinare, vietoje miltinio cukraus idejau paprasto, manau , kad turetu istirpti :) jei neiseis, parasysiu :)
ATSAKYTI