Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
400 gramų | kvietinių miltų | |
200 mililitrų | pieno | |
7 gramai | sausų mielių (naudojome Dr. Oetker) | |
60 gramų | sviesto (tirpinto) | |
2 vienetai | kiaušinių trynių | |
3 šaukštai | cukraus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker) | |
1 šaukštelis | druskos | |
Įdarui: | ||
180 gramų | aguonų | |
70 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių (išplakto) | |
100 gramų | lazdyno riešutų (smulkintų) | |
30 gramų | sviesto (tirpinto) | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker) | |
250 gramų | cukatų (smulkių, svarainių, papajų ar razinų) | |
Papuošimui: | ||
1 šaukštas | sviesto (tirpinto) | |
1.5 šaukštelio | želatinos (naudojome Dr. Oetket) | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 sauja | vynuogių |