Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
2.5 stiklinės | kvietinių miltų (apie 400 g) | |
0.5 stiklinės | pieno (šilto, apie 110 ml) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1/4 mililitro | vandens (šilto, apie 55 ml) | |
3.5 šaukšto | cukraus | |
3 šaukštai | aliejaus | |
7 gramai | sausų mielių | |
1 žiupsnis | druskos | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus ((kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio puode kepsite) | |
Pabarstymui: | ||
3 šaukštai | cukraus | |
1 šaukštas | cinamono | |
Patiekiant: | ||
1 vienetas | citrinų (skiltelių) | |
pagal skonį | ledų (arba šokolado, klevų sirupo, džemo) |