1.
Pieną šiek tiek pašildyti. Šiltą pieną supilti į dubenį, suberti mieles, druską, cukrų ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su mielėmis įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir gerai išmaišyti. Po truputį įsijoti miltus ir užminkyti tešlą.
3.
Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai pastovėti 1 - 1.5 valandos, kad tešla pakiltų.
4.
Imti gabaliuką tešlos, rankomis suformuoti paplotėlį. Dėti dešrelę į paplotėlio vidurį ir užspausti tešlos kraštelius.
5.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti ir konditeriniu teptuku ar vatos gabaliuku aptepti visas bandeles kiaušinio plakiniu.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje iki kol bandelės įgaus gražią auksinę spalvą, apie 15 - 25 minutes, priklausomai nuo orkaitės ir bandelių dydžio.