Į puodą įpilkite 1,5-2 litrus vandens. Kai vanduo užvirs įdėkite jautienos gabalą ir virkite apie 1,5 valandos.
Po to mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite svogūną, morkas sutarkuokite, agurkėlius supjaustykite kubeliais. Dešrelės irgi supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Dešreles ir jautienos kubelius kelias minutes pakepinkite keptuvėje ant aliejaus.
Pakepinkite atskiroje keptuvėje svogūnus ir morkas 3-4 min. Į puodą sudėkite kepintus svogūnus, morkas, agurkus, supilkite sultinį ir sudėkite kepintą mėsą. Viską pagardinkite prieskoniais, pomidorų padažu ir virkite 10-15 minučių.
Į sriubą įmaišykite griežinėliais supjaustytų alyvuogių ir žalumynų.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)