Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
180 gramų | sviesto (šalto) | |
4 šaukštai | vandens (šalto) | |
pagal skonį | druskos | |
Įdarui: | ||
500 gramų | maltos mėsos (naudojau perpus kiaulieną ir jautieną) | |
1 vienetas | cukinijų (nedidelės) | |
3 vienetai | pomidorų | |
200 gramų | fetos sūrio | |
150 gramų | grietinės | |
2 vienetai | kiaušinių | |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos | |
3 šaukštai | aliejaus | |
2 šaukštai | garstyčių (saldžiųjų) | |
1 šaukštas | majonezo | |
1 šaukštas | pomidorų pastos | |
1 šaukštas | svogūnų čatnio | |
pagal skonį | pipirų (šviežiai maltų) | |
Aptepimui: | ||
1 šlakelis | pieno | |
1 vienetas | kiaušinių trynių |