Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
druskos, pipirų,
1 pak. ryžių
Batonas, pamirkytas piene
1 svogūnas
Grietinė, pomidorų padažas
Pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti. Svogūnus pakepti ir įdėti į mėsą. Įmušti kiaušinį ir suberti prieskonius. Sudėti ryžius, pamirkytą batoną ir išmaišyti. Virti su morkomis apie 35 min. Gale įdėti 2 š. grietinės ir 3 š. tomato. Patiekti su pomidorais. Skanaus!
nu bet kam su morkom virti tai niekaip nedaeja. o tai jei su kapustais isvirsiu ar bulvem tai jau blagai bus.
Kam reikalingos morkos?
ATSAKYTI
Maisto technologas
2017-12-07 15:15
Morkos yra vienas iš labai svarbiu rodikliu troškiniams ir sriuboms gaminti jai kalba eina apie skonio išgavima. Cheminiu požiuriu tai puikus vitaminu šaltinis, kuris atlaiko temperatūros pokyčius tai reiškia, kad maistinė vertė nėra baisiai sunaikinama. To pasakoje vagai skaniai ir gauni kaikuriu medžiagu reikiama kieki paros tarpe.
ATSAKYTI