Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | faršo | |
100 mililitrų | pieno (arba sultinio) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | kiaušinių | |
2 šaukštai | maltų džiūvėsėlių | |
1.5 šaukštelio | akmens druskos (naudojome "Santa Maria") | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria") | |
šiek tiek | petražolių (patiekiant) | |
Padažui: | ||
400 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų, arba šviežių, žr. patarimus) | |
200 mililitrų | vandens | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 skiltelės | česnako (supjaustytų) | |
1 kubelis | jautienos sultinio (kokybiško) | |
2 šaukšteliai | žaliųjų pipirų (grūstų, naudojome "Santa Maria") |