1.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir užvirti. Tuomet uždengti puodą dangčiu ir kaitinti ant nedidelės kaitros apie 30 min.
2.
Leisti atvėsti, o tada nuovirą perkošti per sietelį. Supilti actą.
3.
Kokosų aliejų ištirpinti dubenėlyje.
4.
Imti po vieną kiaušinį, silikoninį ar kitokį teptuką pamirkyti į kokoso aliejų ir pašlakstyti ant kiaušinio, kad kristų lašeliai. Kokoso aliejaus galite naudoti pagal poreikį[/b]. Jei tik apšlakstysite kelias lašeliais, kiaušiniai pavyks tamsūs su šviesiais taškeliais, o jei apšlakstysite gausiau, visas kiaušinis bus baltas ir tik keli taškeliai spalvoti.
5.
Apšlakstytą kiaušinį dėti į lėkštę ir tokiu būdu apšlakstyti visus kiaušinius.
6.
Lėkštę su kiaušiniais dėti į šaldytuvą 5-10 min, kad kokosų aliejus sutvirtėtų.
7.
Paruoštus kiaušinius dėti į nuovirą ir palikti 4 - 6 valandoms (ar ilgiau). Tuomet ištraukti ir padėti ant popierinių rankšluosčių visiškai nudžiūti (tas svarbu, nes tik natūraliai džiūvant dažas užsifiksuoja).