Dubenyje smulkiai sutrupinau meduolius.
Kitame inde pasigaminau kremą: grietinę sumaišiau su šaukštu cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi bei nutarkuota apelsino žievele (apelsiną suvalgiau ;) ).
Konservuotus persikus supjausčiau juostelėmis.
Sluoksniavimas: į apvalų indą (kepimo skardą atsegamais kraštais) subėriau trečdalį meduolių trupinių ir užpyliau ploną sluoksnį kremo. Ant kremo išdėliojau persikų juosteles. Tada vėl užpyliau ploną sluoksnį kremo. Ir vėl - meduolių trupinių. Taip sluoksniavau, kol viską sunaudojau. Viršutinis sluoksnis turi būti trupininis.
Padėjau į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų. Torto viršų pabarsčiau likusia cukraus pudra.
SKANAUS!