Meduolius sutrupinti. Grietinę šiek tiek paplakti (su cukrumi, jei naudojamas), kad paskystėtų. Bananus supjaustyti griežinėliais. Į tortinę nuimamais kraštais (manoji 21 cm skersmens) berti trečdalį meduolių trupinių, tada kiek mažiau nei pusę grietinės, tada išdėlioti pusę bananų, vėl berti trečdalį meduolių, tada - likusi grietinė, bananai ir viskas gražiai užklojama likusiais trupiniais. Viską gerai, bet atsargiai “papresuoti” (pvz., bulvių grūstuve), kad “susiklijuotų”. Pastatyti į šaldytuvą kelioms valandoms (geriausia - per naktį). Prieš nuimant tortinės šonus, nepamiršti peiliu “prabėgti” pyrago kraštu, kad geriau atsiskirtų.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)