Autorius apie receptą:
Aš vis iš naujo įsitikinu, kad tai ir yra mano skaniausių sausainių receptas.
Aš vis iš naujo įsitikinu, kad tai ir yra mano skaniausių sausainių receptas.
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
225 gramai
kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
70 gramų
cukraus
50 gramų
sviesto
50 gramų
medaus
2 šaukšteliai
prieskonių meduoliams
0.5 šaukštelio
sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, suberti cukrų, prieskonius, sudėti medų ir supilti tirpintą sviestą, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps. Nukelti nuo garų, suberti sodą ir gerai išsukti, masė suputos (neišsigąsti).
3.
Tada į masę suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą (jeigu per skysta pridėkite miltų) , bet tešla turi būti nekieta. Iš karto kočiokite lakštą ir išspauskite norimas figūrėles.
4.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepti iki 220 C laipsnių orkaitėje 3-4 min, kol pakils ir parus.