Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700-800 g mangoldų lapkočių
1 l vandens
100 ml vaisių acto
100 g cukraus
2-3 lauro lapelių
6-7 juodųjų pipirų grūdelių
30 g druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mangoldų lapkočius nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį.
Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus.
Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min.
Užsukite dangteliais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!