1. Tešlai:
Ištirpintą sviestą gerai išsukame su cukrumi.
Beriame miltus, kepimo miltelius, pieną ir gerai išmaišome.
Tešla išklojame kepimo formą.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C laipsnių ir kepame apie 15-20 minučių.
2. Kremui:
Sumaišykite miltus su cukrumi.
Atskiriame kiaušinio baltymą ir jį gerai išplakame. Sumaišykite su miltais ir cukrumi.
Į gautą masę supilame kokosų pieną ir viską dar kartą gerai išmaišome.
Gautą masę kaitiname ant ugnies kol užverda. Paverdame dar apie 5 minutes ir nukaičiame.
Paliekame atvėsti.
3. Ant iškepusio ir atvėsusio biskvito sudedame atvėsintą kremą. (Biskvito neišimame iš kepimo formos)
Ant viršaus sudedame supjaustytus mangus.
Gautą pyragą atšaldome.
Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)