Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
320 gramų | sojų maltinių (naudojome „Naturli“ ) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Garnyrui: | ||
3 vienetai | pomidorų (nedidelių) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 saujelė | kalendros (arba petražolių) | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų (mažo) | |
1 šaukštas | žaliųjų citrinų sulčių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
1 vienetas | avokadų (didelio, gerai sunokusio) | |
1 saujelė | kalendros (arba petražolių) | |
1 vienetas | aitriųjų pipirų (nebūtinai) | |
2 šaukštai | citrinos sulčių (žaliosios) | |
1/4 vieneto | rausvųjų svogūnų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | salotų (žalių, lapinių) |