Makaronai su šviežiomis voveraitėmis ir bazilikais
AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 21)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g makaronų
30 g lašinukų
1 nedidelis svogūnas
"Rokiškio" sūrio
2 lapeliai šviežio baziliko
Druskos, pipirų, čiobrelių, kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išvirti. Laišinukus supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepinti ant sviesto, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepti. Po to sudėti 10 min. virtas voveraites ir leisti pakepti 5 min. Tada padruskinti ir pabarstyti pipirais, pagardinti 1 a.š. kmynais ir čiobreliais. Kai makaronai išverda, juos supilti į keptuvę kartu su grybais ir pakepti apie 2 min. Makaronus su grybais patiekti lėkštėje ir būtinai pagardinti šviežio baziliko lapeliais bei tarkuotu sūriu.